Gå til indhold

Velkommen til Zood! Dit nye Merch Universe 🌕

Velkommen til Zood! Dit nye Merch Universe 🌕

Vi åbner dørene til Zood, som er en webshop af merchandise skabt af duoen Daniel Bahl aka. girafpingvin og Camilla-Kenya.

Efter måneder med forberedelse og ivrig forventning er vi begejstrede for at byde dig velkommen til Zood, hvor du finder en masser af merchandise i god kvalitet, unikke- og inspirende designs. Vi vil byde dig ind i hver vores Zood’verse, som afspejler vores fælles værdier - alt fra sort humor, kærlighed til naturens mangfoldighed og anerkendelsen i at være anerledes. Fra Camilla-Kenyas uforglemmelige “Du er fyret” til Daniel Bahls sorte “girafpingvin” humor.

Men det stopper ikke der! Vi ønsker også at give andre talentfulde content creators en platform til at skinne, hvor vi kan tilbyde deres helt eget Zood’verse.

Camilla-Kenya er en stemme for inklusion og (k)ærlighed. På TikTok har hun 46.000 følgere, som dagligt følger med i både hendes satiriske- og alvorlige videoer. Hun er især blevet kendt for at fyre hendes handicaphjælpere for f.eks. at servere en ulækker færdiglavet sovs.

Daniel Bahl aka. girafpingvin er kendt for sine sjove, skøre og til tider platte opslag og videoer på Instagram, Youtube og TikTok. På TikTok følger 14.000 følgere med og på YouTube er han nu tæt på at nå 4.000 abonnenter. Han har en unik tilgang til humor og underholdning.

Vi ønsker et fællesskab med dig for at vise, at enhver historie fortjener at blive fortalt.

Så hvad venter du på? Tag et kig rundt på Zood, find dine favoritter og lad os sprede glæde sammen. Og husk at dette kun er begyndelsen. Vi har mange spændende planer på vej, så hold øje med os på vores sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være den første til at de seneste opdateringer på Zood.

Velkommen til Zood - hvor kreativitet, fællesskab og mangfoldighed mødes.

- Daniel Bahl aka. girafpingvin og Camilla-Kenya.

Andre blogindlæg

Andre blogindlæg fra Zood

🎉 Mest solgte produkter de seneste 30 dage ⚡

Luk
Produktbillede
🎉 Zood har afsendt til... [location] for [time] t. siden
Luk
Log på
Luk
Redigeringsmulighed
Luk