Få dit eget Zood’verse

På Zood stræber vi efter at være en platform, der ikke kun hylder vores egne kreative stemmer, men også støtter og fremmer andre talentfulde content creators. Vi tror på, at storhed ikke kun skal måles i antallet af følgere på sociale medier.

Derfor ønsker vi at tilbyde andre kreative content creators muligheden for at sælge deres merchandise på vores platform, hvor du kan få dit helt eget Zood’verse. Hos os er der ingen strenge krav om at have et bestemt antal følgere, likes eller visninger. I stedet kigger vi på hver enkelt content creator og vurderer, om deres værdier og kreativitet passer til vores vision.

Vi tror på at stå bag dem, der deler vores engagement for kærlighed til naturens mangfoldighed og anerkendelsen i at være anderledes . Så hvis du er en content creator, der brænder for at skabe noget unikt og meningsfuldt merchandise, så er Zood det perfekte sted for dig.

Hvis du ønsker at samarbejde med os, så er du velkommen til at kontakte os, hvor vi kan tale uforpligtende om, hvad vi kan tilbyde hinanden.