Om Zood

Velkommen til Zood.dk

Zood er en helt ny webshop skabt af duoen Daniel Bahl aka. girafpingvin og Camilla-Kenya.

Daniel Bahl aka. girafpingvin er kendt for sine sjove, skøre og til tider platte opslag og videoer på Instagram og YouTube. Siden sin debut på TikTok i 2021, har han charmeret sig ind på sit publikum og voksede hurtigt til 14.000 følgere med over 2 millioner visninger samlet. Hans rejse fortsatte på YouTube i oktober 2023, hvor han nu er tæt på at nå 5.000 abonnenter, alt sammen takket være hans unikke tilgang til humor og underholdning.

Camilla-Kenya er en stemme for inklusion og (k)ærlighed, som deler livets op- og nedture gennem sine videoer på TikTok, hvor 46.000 dagligt følger med, og posts på Instagram, hvor knap 5300 følger med dagligt. Hun er kendt for sin evne til at tackle livets udfordringer med et smil, og på TikTok følger flere tusinde med i hendes både satiriske- og alvorlige videoer. Hun er især blevet kendt for at fyre sine handicaphjælpere, når der serveres en ulækker færdiglavet sovs eller når der laves en kop kaffe uden hun har bedt om det, men bagved de mange fyringer ligger naturligvis et varmt hjerte og en stor kærlighed for- og til hendes handicaphjælpere, som for det meste er med på hendes tossede video-idéer.

Vores fælles værdier er sort humor, kærlighed til naturens mangfoldighed og anerkendelsen af at være anderledes, hvilket er værdier, som udgør en kæmpe del af vores webshop Zood, fordi vi ønsker i fællesskab med dig at vise, at enhver historie fortjener at blive fortalt.